Helgen

I helgen var jag på kulla som, as usual, var väldigt mysigt. 
    På fredagen när jag, mamma, Sara och Alexis kom, var det något bluesband som spelade nere vid caféet. Jag och Nico tänkte gå ut till klipporna, och när vi gick där i mörkret upptäckte jag plötsligt att pinnen jag klev på rörde sig. Jag gallskrek och sprang iväg några meter, och Nico sprang efter mig. Vi ringde Lucas och beskrev ormen, och han sa helt lungt: "Jamen det är en huggorm, håll er borta från den..." Shit. Jag var livrädd resten var kvällen, vilket alla andra tyckte var kul ("Akta frida! En pinne!").  Resten av kvällen satt vi typ och kollade på Christrian som gjorde små trick på cykeln. Tufft. x'D Han var fett uttråkad, men jag förklarade för honom att det här var typ årets händelse där, så ett tag var vi tvugna att stanna. Vid halv tolv började iallafall jag, Nico, Jonte, Christian och Gurra cykla hem, och när vi lämnat Jonathan hos Anders kom Gurra på att han behövde hämta kläder hos Anne. Mjoho. Så vi cyklade fyra kilometer till, väckte Anne och hämtade Gurras kläder. Cyklade tillbaka, sa godnatt och gick och lade oss.
    Nästa dag var det simpnäsdagen, så vi cyklade ner, tittade på alla stånd, köpte en korv och gick omkring lite. Inte så mkt att göra där, men det är ju tradition, man måste ju dit. Sen cyklade vi några stycken till skolan och spelade fotboll, och som vanligt fick jag typ tusen blåmärken. (jag och nicolina sparkade varandra jättehårt, jag ramlade på rakt på ryggen, etcetc). Sen cyklade vi tillbaka till Kulla och badade :) På kvällen åkte vi och käkade på Sir Percys, übergott! Särskilt efterätten, en chokladtryffel för 45 spänn, mums! <3
    Söndagen hände inte så mkt, typ sola och bada, och lite vattenkrig :) Det var skitvarmt i vattnet, typ ljummet! Måste ha varit minst 22 grader :) På kvällen skulle jag åka hem, tråkigt, men wtf, jag kmr väl tillbaka. 
                                                                                                                                                             Pusshej <3
       Huggormen :S                                                                                                                                                     
Huggormen. Dålig bild, men jag hade bara mobilen,
det var mörkt och jag var hysterisk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0