Hives

      I söndags åkte jag alltså in till centralen för att träffa Mikaela och Sophia och gå på the Hives. Från början hade vi tänkt vara ett helt gäng, men folk hoppade av en efter en, så det blev bara vi tre (även om vi träffade massa KSG:are inne på grönan senare).
      Efter att har virrat omkring en stund hittade jag dem vid sl-center, och vi tog 47:an till Grönan. Vi köpte ett häfte med kuponger och fördrev de timmar som var kvar till konserten med att åka extreme, katapulten och popexpressen samt hejade på folk till höger och vänster. Man träffar ju grymt mycket folk man känner på gratiskonserter, ofta folk som är helt otippade och som man inte träffat på länge, det är en obestridlig sanning. Whatevah.
      Vi lyckades komma riktigt långt fram ´vid scenens vänstra kant, typ en - en och en halv meter från kravallstaketet, trots att vi inte suttit framför scenen hela dagen (som folk utan liv). Vi stod där en halvtimme eller så, och sen började det.
     Jag kan ju säga såhär; de som inte sett The Hives live - gör det! Dom är grymt bra! Bra musik, snygga outfits, och en sångare som far runt som en påtänd ekorre och kastar runt saker (en gång råkade han faktiskt slänga micken på gitarrisen), För att citera en vis man (panda); there's no price for awesomeness.

                                                                                                                                             Pusshej <3

Hives


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0