Laptop goodbye (goodbye)

     Imorgon ska min trogne väpnare laptopen lämnas in, vilket betyder en hel massa saker: jag kan inte kolla på film med projektorn i mitt rum, ligga och sola samtidigt som jag redigerar bilder, inte redigera bilder i CS3 (!!!) och inte heller använda min nya bästa vän, adobe bridge (überbra program för att hålla reda på bilder!). Jag får ju tillbaka min älskling i höst, som ny utan eventuella virus och tracing cookies (men förmodligen fortfarande reporna på ovansidan), men jag kommer sakna den ändå.
     Just i detta ögonblick sitter jag och laddar över allt jag vill behålla till en extern hårddisk, eftersom den elaka data-Greger ska rensa ut precis allt på hårddisken (stupid bitch!). Hårddisken är faktiskt väldigt fancy pants. Jag öppnade kartongen, tog upp den lilla glansiga lagringsenheten och under var en liten låda märkt: Accessories. Jag har accessoarer till min hårddisk (bland annat ett flådigt litet skinnetui för att inte repa den). Tjusigt värre.

Samsung S2 Portable

Till sist vill jag tillägna en smula omskriven leggy blonde (av de alltid lika fantastiska flight of the conchords) till min fujitsu siemens.

Everyday I sit down on my bedroom's floor
With you in my knee
And my legs against the floor. 

Laptop goodbye, goodbye.

Now that you are gone for the stupid tech repair
I miss you on my desk when I sit in my chair
Laptop goodbye, goodbye
esprimo
I'll miss you <3

Kommentarer
Postat av: Montana

Du är ju inte lite sorglig. Vill du tala ut?

2009-06-08 @ 19:48:52
URL: http://bugs.blogg.se/
Postat av: frida

nej puta! Vänta tills jag biffat mig!

2009-06-08 @ 22:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0