Och om dom inte hör oss, då skriker vi högre.

Jag har varit oduktig på att blogga. Fy. Särskilt när det hänt så mycket roliga saker. Så, främst till Sara i Indien, här kommer en update med bilder!

Jag fyllde sjutton år, och ärades i skolan med en stor origami-samuraj-hatt som Paui vikt dagen till ära, samt en smaskig kladdkaka. Contento? Det var bara förnamnet, vilket bilden bevisar.

Kladd frida med klad-kaka
Vi fick också tag på fribiljetter till en förhandsvisning för filmen Prinsessa. Den var bra. Hanna och jag fick Oreo-händer av Anastasios Soulis. Mwwkhgajkshf.

På fredagen var det en lugn tillställning hemma hos mig, med mina favoritmänniskor. Det blev lite smått improviserat, men så är det ibland.

Hanna och Paulina sov över, eftersom dom bor långt bort i fjärran (eller så är det väl snarare jag som gör det), och morgonen efter började vi pimpa oss. Vi skulle nämligen nolla ettorna med fyra olika teman, och vårat var gangstah. Vilket betydde slacks/nerhasade trasiga jeans, stora hoods, bandana/mössa, och alla tre hade "THUG LIFE" på knogarna.
   Nollningen blev en extrem succé. Så är det helt enkelt om man har ett gäng bindgalna tvåor med vattenpistoler och megafon som anordnar det hela. Vi travade tillsammans (ca 80 pers) nerför drottningatan, vilt sjungande på gospel ("My desire is to praise ya"). Folk stannade och stirrade, fotade, filmade, och vissa klev ut från sina affärer och bara ställde sig och stirrade. 
   Väl nere på Plattan delades de upp i grupper och skickades till olika stationer. I Kungsan var Victor och Amanda, och där var det fashiontema, med catwalk, strike a pose och sälja underliga saker (t ex bindor, mjukis-getter och annat) till random människor.
   Sen vidare till Norrmalmstorg, där det var militärtema. Kris, AKA Löjtnad DÖD, väntade på dom med en kraftfull stämma och grova amerikanska förolämpningar. De fick springa varv efter varv runt torget och onämnbart antal situps och armhävningar.
   Sedan till Stureplan, där the gangstah crew, vilket då var jag, Hanna och Paui, väntade. Där var det allsång till Drop it like it's hot, rapbattle och samla random personer som kan tänka sig göra en booty drop på allmän plats. 
   Tillsist samlades alla på Plattan igen och under ledning av Emelie, Dennis, Ingrid och Victor hade vi ett massivt aerobicspass tillsammans till tonerna av Call on me. Också det väldokumenterat av dels KSGs kameror, dels främlingar som tyckte vi var jättespännande.

tHug LiFE   Aerobics på plattan   Aerobics på plattan

Klicka på bilderna för att se dem stort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0